Челси Клинтън очаква първото си дете по-късно тази година, бившият американски президент е на седмото небе от щастие

Челси Клинтън е бременна с първата си рожба. Дъщерята на бившия американски президент Бил Клинтън очаква да роди първото си дете по-късно тази година. Информацията за щастливата новина е дошла лично от Челси Клинтън. Щерката на Бил и Хилари Клинтън е използвала официално събитие на фондация "Клинтън", състояло се в Ню Йорк, за да съобщи, че тя и съпругът й Марк Мезвински ще стават родители.

[caption id="attachment_405945" align="alignright" width="300"]Челси Клинтън е бременна Челси Клинтън е бременна[/caption]

Естествено, новината предизвика вълнение в медиите по целия свят. Бъдещата баба Хилари обяви, че се вълнува изключително много от новата роля, която я очаква. По думите на бившия държавен секретар на САЩ, бременността на дъщеря й прави още по-важна работата по създаване на нови възможности за развитие на бъдещите поколения.

Близки до семейство Клинтън пък издават, че бившият държавен глава на страната бил изключително развълнуван от новината, че ще става дядо. "Бил Клинтън буквално е на седмото небе от щастие", коментират запознати, научиха от БЛИЦ.

Припомняме ви, че Челси Клинтън се омъжи за дългогодишния си приятел Марк Мезвински на пищна церемония през 2010 година.