Ева Паунова е сред кандидатите за евродепутати на ГЕРБ

Ева Паунова преди години
0

Ева Паунова най-вероятно ще заеме мястото на оттеглилата се Моника Панайотова

Ева Паунова е изненадата в листата на ГЕРБ за евровота през май. Красавицата е бивша манекенка, а в изборната бюлетина е поставена на доста предното пето място. Запознати издават, че най-вероятно неочакваното включване на Ева Паунова означава, че тя ще заеме мястото на Моника Панайотова, която се оттегли неочаквано от политическия живот.

Ева Паунова преди години
Ева Паунова преди години

За незапознатите, това далеч не е първата политическа изява на Ева Паунова. Манекенката е била част от Европейския младежки парламент и е трупала стаж като сътрудник на Илиана Иванова – бивш евродепутат на ГЕРБ. Освен това красавицата е завършила Международни отношения и политически науки в престижния американски университет „Джон Кабот“ в италианската столица Рим.

Ева Паунова днес
Ева Паунова днес

Ева Паунова има и роднинска връзка с шефа на предизборния щаб на ГЕРБ и заместник председател на партията Цветан Цветанов. Манекенката е кръстница на най-малката му дъщеря, а онлайн потребителите веднага заподозряха, че именно това, а не качествата на Паунова, са й уредили толкова челно място в евролистата на партията.

Ева Паунова е позната на широката аудитория най-вече с титлата „Кралица на светлината“, която завоюва преди няколко години на тържество в София, припомнят от БЛИЦ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.