Юлияна Плевнелиева изловена на вечеря с млад непознат

Юлияна Плевнелиева изловена на вечеря с млад непознат
5 (100%) 1 vote

Юлияна Пленвелиева се наслаждава на компанията на млад красавец, излови ги водещата Венета Райкова

Юлияна Плевнелиева е била изловена на вечеря с непознат мъж. Скандалното разкритие дойде от „горещата“ водеща Венета Райкова. В личната си страница във Фейсбук Райкова публикува коментар, че вечеря със съпруга си Тишо в столично заведение, а на съседна маса се намира Юлияна Плевнелиева.

Венета Райкова излови Юлияна Плевнелиева

Венета Райкова излови Юлияна Плевнелиева

Компания на президентшата обаче прави не съпругът й Росен Плевнелиев, а непознат млад мъж. „На съседната маса е съпругата на държавния глава. И от два часа вечеря с млад сладур“, споделя подробности Райкова. И допълва, че за нея това не е нормално, тъй като мястото на Юлияна Плевнелиева е у дома, при мъжа й децата й. Заради това телевизионната водеща предрича скорошна раздяла между президента и съпругата му.

Припомняме ви, че не за пръв в светското пространство се говори, че съпругата на държавния глава системно му слага рога и на практика двамата имат отношения само на хартия. Сред най-упоритите слухове беше този, че Юлияна Плевнелиева има връзка със съдружника си Камен, който също е по-млад от нея. Двамата неведнъж са били засичани в столични заведения като са демонстрирали подозрителна близост, видяха от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Юлияна Плевнелиева изловена на вечеря с млад непознат”

 1. ВЕНИ,МНОГО ТИ СИМПАТИЗИРАМ,АМА Я ГИ ОСТАВИ ТЕЯ ОТРЕПКИ.НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ НАШЕТО ВНИМАНИЕ.ТОВА СА ЕДНИ ПРОШЛЯЦИ.ТИ ОЗДРАВЯВАЙ И СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ.

 2. ех

  апр. 18. 2014

  Юлиана Плевнелиева е бизнес-дама, която печели пари с ума си, а не като Венетка с жълти клюки. Какво лошо има една жена, занимаваща се с бизнес да ходи на бизнес- вечери? Венета Райкова печели от мръсен бизнес- клюки и то жълтурки.

 3. Kalina Georgieva

  апр. 19. 2014

  И като е президентша, няма ли право да се среща с хора?

Добавете коментар