Валентина Иванова не отишла на работа ден преди да изчезне, оплакала се, че не се чувства добре

Валентина Иванова не е била на работа в деня, преди да изчезне. Младата жена, която полицията безуспешно издирва вече няколко дена, обяснила на баща си, че не се чувства добре и я боли корема. Затова и не отишла в стоматологичния кабинет, в който работи като медицинска сестра.

[caption id="attachment_405901" align="alignright" width="270"]Валентина Иванова може да се е самоубила Валентина Иванова може да се е самоубила[/caption]

Роднините и близките на 25-годишната Валя вече очакват най-лошото след като дни наред няма вести от нея. Всички са се събрали в дома на семейството в квартал Лозово в Бургас в очакване полицията да им даде повече яснота по случилото се с Валентина Иванова. В къщата изчезналата жена е живеела заедно с баща си Иван и приятеля си Валентин, който работи като полицай.

Двамата са стягали сватба, а в нощта, в която половинката му изчезнала, Валентин е бил на смяна. Именно затова е разбрал първи за случилото се. Мъжът вече втори пореден ден не е работа, очаквайки някакво развитите.

От полицията в Бургас буквално преди минути разпространиха официално съобщение, в което се казва, че Валентина Иванова не е станала жертва на умишлено престъпление или пък на трафик на хора. Органите на реда разкриха само, че случаят е разрешен, но отказват да разпространят повече информация по искане на близките на Валя. Най-вероятно момичето се е самоубило, смятат органите на реда, макар от семейството да отхвърлят тази възможност, предават от БЛИЦ.