Щастливецът е неговият племенник

Слави Трифонов осинови дете.

С тази информация гръмнаха таблоидите. Вероятно вече примирил се, че няма да сбъдне мечтата си да има собствено дете, Слави Трифонов е осиновил сина на сестра си Петя. Племенникът му Теодор вече е 20-годишен младеж и носи името на таткото на шоумена (Тодор). Още от появата му на бял свят той е слабост на цялата фамилия и най-вече на Слави.

[caption id="attachment_405884" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов осинови Теодор Слави Трифонов осинови Теодор[/caption]

Шоуменът приел момчето като свое дете и през тези две десетилетия се чувствал отговорен за отглеждането, възпитанието и осигуряването на бъдещето му. От ранна детска възраст Теодор посещавал уроци по различни изкуства. Знае четири езика благодарение на солидните финансови средства, с които разполага вуйчо му и може да свири на виолончело. Той е като осиновено дете на Слави Трифонов и се гордее изключително много с вуйчо си. От екипа на Слави разкриват, че той много държал племенникът му да получи най-доброто образование и не пестял средства.

В определен момент Теодор ходел на уроци по френски език във Велико Търново, тъй като там имало добър учител. Слави Трифонов изпитал огромна гордост, когато Теди завършил математическата гимназия в Плевен с пълно отличие. Той дори присъствал лично на награждаването му и бил изключително щастлив. Като награда за положените усилия, Слави Трифонов подарил на племенника си автомобил и няколко хиляди лева, с които да обиколи Европа. Условието, което му поставил било да учи в чужбина. Още след като завършил 7-ми клас Слави искал да го вземе при себе си в София, където да завърши средното си образование.

Сестра му Петя обаче не пожелала синът й да се отдели от нея от толкова ранна възраст. Сега обаче няма избор, а и освен това всички са наясно, че това е най-доброто за Теодор на този етап. Шоуменът изпратил Теди да учи във Великобритания като поел изцяло разноските по обучението му. Той бе приет да следва финанси в британската столица през миналата есен и за момента се справя изключително добре. Слави Трифонов възнаградил отличния му успех в университета с апартамент в един от тузарските квартали на Лондон, пише pik.bg.