Бисер Миланов — Петното сипе заплахи по Бареков, праща му кърваво писмо от затвора

Бисер Миланов — Петното прати кърваво писмо до Николай Бареков и медиите. В открито писмо до пресата, той твърди, че лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков манипулира общественото мнение, представяйки го като лъжец и измамник пред обществото.

Бисер Миланов пак реди изявления, че обвиненията срещу него са измислени. Той дори разкри, че са му направили предложение да го освободят, ако излъже за Бойко Борисов, но той не желае да излезе от затвора на тази цена.

[caption id="attachment_405882" align="alignright" width="300"]Петното сипе заплахи по Бареков Петното сипе заплахи по Бареков[/caption]

Петното също така твърди, че репортажите с него от затвора са манипулирани и не разкриват цялата истина. И допълва, че ако седне с Бареков в ефир, ще приключи моментално политическата му кариера с нови разкрития, пише 1kam1.eu.

[caption id="attachment_405885" align="alignleft" width="300"]Част от писмото на Петното до медиите и Бареков Част от писмото на Петното до медиите и Бареков[/caption]

Бисер Миланов — Петното твърди, че защитава единствено истината, и по никакъв начин не е на страната на Бойко Борисов. Той също така заявява, че е избрал да заложи живота си в името на свободната и свята република и не смята, че е престъпник.

Припомняме ви, че Бисер Миланов — Петното разкри преди дни, че е получил подкуп от над 50 хиляди лева от Николай Бареков, а също така Бойко Борисов му предлагал повече от половин милион лева, за да свали правителството.