Двамата били засечени в закътано столично заведение

Генка Шикерова бе засечена да води тайни преговори с бившия си колега Георги Коритаров.

Информацията бе разпространена от Информационна агенция ПИК, които твърдят, че прелюбопитната медийна среща е била засечена от техен репортер в обедните часове на вчерашния ден. Водещата на сутрешния блок на bTV Генка Шикерова обядвала в компанията на Георги Коритаров, който към днешна дата се подвизава в ефира на ТВ+. Срещата между двамата била проведена в закътано столично заведение.

[caption id="attachment_405877" align="alignleft" width="300"]Генка Шикерова вероятно търси заместници за нея и Косьо Генка Шикерова вероятно търси заместници за нея и Косьо[/caption]

Според информацията, Шикерова и Коритаров се били разположили удобно на една от крайните маси в ресторанта, търсейки усамотение. Макар и по средата на деня обаче, заведението било пълно, а двете известни лица успели да привлекат вниманието на всички присъстващи. Масите около тях се запълнили тутакси от любопитни зяпачи. Свидетели твърдят, че Генка Шикерова пристигнала сама, а не с шофьор и служебния автомобил, които ползва, след като непознати опожариха втори личен автомобил на журналистката.

Коритаров я очаквал в заведението, а след пристигането й, двамата си поръчали отбрани блюда за обяд. Срещата им преминала в сладки приказки на професионална тема. От дочутото от присъстващите наоколо става ясно, че Генка Шикерова се опитала да убеди бившия си колега да се присъедини отново към редиците на bTV. През цялото време тя непрестанно хвалела медията, в която работи от десетина години насам. Шикерова се опитвала да убеди Коритаров, че много от нещата в bTV, са претърпели коренна промяна. От думите й става ясно, че служителите вече имат пълната медийна свобода, а с новото ръководство се работи отлично.

От разговора помежду им обаче така и не станало ясно каква е позицията, за която бил придумван Георги Коритаров. Колегите й от bTV пък останали изумени от срещата й с бившия им колега и подчертават, че изобщо не са наясно, че е обядвала с него. Вероятно това е първата близка среща на журналистката, която съвсем скоро ще излезе в майчинство и бившия й колега, тъй като двамата не са в близки отношения. Хора от bTV не изключват вероятността Генка Шикерова да е била натоварена със задачата да намери заместници за нея и Косьо в „Тази сутрин”, пише pik.bg.