Ани Салич е съсипана

Ани Салич е съсипана
5 (100%) 1 vote

Изпадна в тежка депресия

Напоследък Ани Салич е в много минорно настроение, посочват колегите й от Нова тв.

За съжаление 45-ия й рожден ден ще премине под знака на депресията, ожалват я нейни близки и колеги от медията, при все че голяма част от тях не я харесват.
В последно време новинарката изглеждала все по-съсипана и била депресирана. Състоянието й успяло да събуди съчувствие у всички в нюзрума, които до преди броени дни злословеха зад гърба й заради надутото й поведение на звезда.

Ани Салич изпадна в тежка депресия

Ани Салич изпадна в тежка депресия

За нейно огромно разочарование обаче, рейтингите сочат, че Ани Салич не е толкоз успяла и харесвана.
Мълвата носи, че именно това е причината благоевградчанката да наведе глава и да промени начина си на отношение към останалите.
Тя вече не била толкоз надута и започнала да поздравява колегите си.
Из коридорите на медията шушукат, че е излишно да продължава да се прави на велика, тъй като се оказва, че тя е най-малко харесваното лице в Нова тв.
Рейтингът на емисиите с нейно участие са с цели десет пункта по-ниски от тези на bTV.
Често пъти новинарската двойка Даниела Тренчева и Христо Калоферов имат много по-висока гледаемост от тази на Ани Салич и Николай Дойнов.

Телевизионери не крият щастието си от факта, че Ани Салич най-после е била поставена на място.
Най-големият удар, който се наложи да понесе новинарката бе отлагането на предаването й „Новите герои”, което трябваше да стартира още в началото на месец март.
Неговото начало бе отложено чак за есенния сезон.
Запознати посочват, че не е изключено предаването изобщо да не види бял свят предвид, че една от водещите на „Търси се” по bTV Нели Хаджийска изригна, че то е „copy-paste” на тяхното.

Ръководството на Нова тв все още изпитва известна доза съмнения дали си заслужава да даде на предаването на Ани Салич ефир в праймтайма, след като вече се увери, че зрителите не я харесват и има най-ниския рейтинг сред водещите в медията, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ани Салич е съсипана”

  1. Мая

    апр. 18. 2014

    Стига сте лъгали.

Добавете коментар