Оперират сърцето на Филип Киркоров в България!

Оперират сърцето на Филип Киркоров в България!
4.5 (90%) 2 votes

Филип Киркоров се доверява на българските лекари!

Филип Киркоров ще си слага байпас. Певецът го е закъсал със сърцето от доста време, а и го мъчи високото кръвно. Процедурата мегазвездата ще извършва в специализирана частна клиника в столицата. Тя ще бъде извършена през лятото, за която дата са се обадили предварително от екипа на руския певец, който има български корени.

Заради тези проблеми с един от най-важните органи певецът много внимава във всичко. Той подбира сценичните си участия, концертите, както и режима си на хранене.

Операцията ще бъде извършена от един от най-добрите ученици на професор Чирков.

Филип Киркоров ляга под ножа в столична клиника

Филип Киркоров ляга под ножа в столична клиника

Близки до руската звезда са категорични, че клюката, че Филип Киркоров е направи инфаркт са спекулации. Подобно нещо не се е случило с певеца. Но като правило той трябва да бъде по-внимателен и прецизен в начина си на живот.

Филип Киркоров става два пъти баща, има дъщеря Виктория, кръстена на двете най-любими жени в живота си – майка му и бившата му брачна половинка Алла Пугачова. Синът му се казва Мартин-Кристо. Децата му са от сурогатна майка. Певецът има много отличия и награди за музикалната си кариера, пее на едни от най-известните и престижни световни сцени и е приятел с много български композитори и известни родни поп идоли като Васил Найденов, дует „Ритон”, Лили Иванова, Тончо Русев и други.

Той е първенец по хонорари в Русия, има собствени 14 апартамента, закупени на Черноморието. Признава, че въпреки славата си неговата бивша съпруга певицата Алла Пугачова го е изстреляла на върха, благодарение на името си. И до днес той и Алла са приятели. Представленията му се отличават с уникалност, ексцентричност и невероятно сценично изпълнение и шоу програми.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар