СЕМ погва „Къртицата“

СЕМ погва „Къртицата“
5 (100%) 1 vote

Регулаторният орган бе сезиран от будни зрители

СЕМ (Съветът за електронни медии) погва „Къртицата„.

Ако сте си помислили, че регулаторният орган най-сетне се е събудил и е започнал да си върши съвестно работата, грешите. Всичко се дължи на будните зрители, които им вършат работата, пишат колегите от kliuki.bg.

След продължителното дебнене на „Шоуто на Слави” и култовия сериал на БНТ „Под прикритие”, СЕМ погва и изцепките на опосумите Иван и Андрей.
Разгневена дама е подала сигнал до регулаторния орган, разочарована от първата страховита игра в риалити формата „Къртицата” – ядене на живи скорпиони.

СЕМ подгони "Къртицата" заради ударната агресия

СЕМ подгони „Къртицата“ заради ударната агресия

Тя написала жалбата до СЕМ след ужасяващите кадри, които бяха излъчени на 24 февруари.
На 15 април, жалбоподателката е получила отговор от регулаторния орган.
Тя не намира думи, с които да сподели щастието си от факта, че излъчената жестокост в праймтайма няма да остане безнаказана.
В отговора изпратен от СЕМ се посочва, че е установено грубо погазване на ЗРТ (Закона за радиото и телевизията).

На свой ред мнозина от феновете на риалити формата изпратиха поздрави до жалбоподателката за това, че е влязла в ролята на буден гражданин.
От СЕМ ще влязат в действие, след като са прекрачили правилото да не допускат излъчване на послания, които внушават етническа, политическа, национална, расова или религиозна нетърпимост, които възхваляват или оневиняват насилието и жестокостта.
Всеки един от феновете на „Къртицата” е наясно в какво се крие колорита на единия от участниците във формата – Емил Каменов.

Влюбеният до уши гигант не преставаше да ухажва Гергана по особено красив начин.
Не това обаче е най-интересната му черта, която го прави един от запомнящите се герои на предаването, а „убийствените” изрази на монтански диалект и разказаните от него истории, които съдържат редица теми, недопустими от СЕМ.
Другият виновник за евентуалната санкция, която ще понесат Иван и Андрей е Жоро.
Макар ММА-боецът да е изключително интелигентна и образована личност, това не му пречи да бъде твърде краен към „различните” от всеки вид.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “СЕМ погва „Къртицата“”

  1. Niki Radev

    апр. 17. 2014

    ИВАН И АНДРЕЙ СА НАЙ НЕКЪДЪРНИТЕ И ПРОСТИ ВОДЕЩИ В НАЦИОНАЛЕН МАЩАБ И БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ ДА СЕ ИЗЯВЯВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ.

Добавете коментар