Водещата Жени Марчева се поболя от диети!

Водещата Жени Марчева се поболя от диети!
5 (100%) 1 vote

Водещата Жени Марчева сподели, че се е поболяла от диети!

Жени Марчева, която скорострелно замени водещия на „Нека говорят” Росен Петров по Би Ти Ви твърди, че не спазва никакви диети. Теглото си регулира по друг начин, а това е повече движение. Чаровната водеща разказва, че след първото си раждане е напълняла с петнадесет килограма, а с второто си дете е наддала около тринадесет килца. И двата пъти, когато се е подлагала на изтощителен глад се е разболявала. Затова е повече от категорична, че това не е начинът да смъкне от себе си излишните килца.

Жени Марчева разказва на читателите на „Уикенд”, че въпреки че със съпруга си са от дванадесет години зедно са решили да имат деца доста късно. Първото си момиче ражда на 35 години, втората си дъщеричка три години по-късно. Би искала и трето дете, но според нея възрастта й е доста напреднала. Затова 40-годишната журналистка е категорична, че би трябвало желанието й да стане майка да се е изпълнило доста по-рано. Но те с брачната си половинка са пътували много и да са се радвали на живота и купонясвали.

Жени Марчева се поболяла от зверските диети за отслабване

Жени Марчева се поболяла от зверските диети за отслабване

Жени Марчева беше първо в сутрешния блок на БНТ, после напусна и отиде в „Дарик радио”. След като титулярът на рейтинговото предаване Росен Петров доста набързо напусна стола на водещ и каза, че ще се отдаде на политиката мястото му трябваше да се заеме много скоростно. Шефовете на bTV се насочили към Жени Марчева и тя без много фасони и сцени приела предложението.

Единственото й желание било да бъде на трудов договор, но засега меракът й не се е осъществил. Тормозят я и клюките, че подготвят друг водещ и затова положението й е нестабилно. Жени е повече от категорична обаче, че ако й предложат да „свири втора цигулка” просто няма да се съгласи. Определя себе си като боец и затова не й е било трудно да приеме предложението и да работи под напрежение. Преди години се заговори усилено, че Жени Марчева има по-интимни отношения с тогавашния президент Георги Първанов. Но това остана само в сферата на интригата, а водещата на „нека говорят” отрича това да е истина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар