Забележка в ученически бележник възмути родители

Забележка в ученически бележник остана без думи родители. Варненска учителка предизвика възмущението на граждани и родители със забележка в бележника на свой ученик.

Инцидентът се разиграл по време на урок, а класът и учителката станали свидетели на неприятна и неудобна ситуация, предизвикана от един от учениците. Възмутена от поведението на ученика си, преподавателката написала критична забележка.

[caption id="attachment_405795" align="aligncenter" width="300"]Забележка в ученически бележник възмути родители Забележка в ученически бележник възмути родители[/caption]

Учителката се оплакала от неприятното ухание на момчето, както и от подигравателните му коментари, след като му отправила забележка, пише сайтът dunavmost.bg. Накрая се стигнало до там, че се наложило да напише забележка в ученическия бележник. В последствие снимката със забележката се появи в интернет и предизвика възмущението на много родители и преподаватели. bel 2

Форумци, видели забележката останаха възмутени от обидните коментари по адрес на едно дете. Преподавателите обаче застанаха на страната на колежката си, споделяйки, че подобно поведение от страна на учениците не е новост и те често са принудени да отправят устно забележки към възпитаниците си.

Ученическият бележник от дълги години е извор на информация за родителите, а в него сме попадали на всевъзможни забележки. В повечето случаи те са остроумни, забавни, или критични, но тази определено оставя без думи.