Тя се разгневи, че колегата й непрестанно демонстрира превъзходството си

Генка Шикерова се почувства обидена и унизена от колегата си Константин Караджов и му скочи в ефир.

Отначало нищо не издаваше, че ще се стигне дотам. В студиото течеше голяма забава. Водещата на сутрешния блок на bTV „Тази сутрин” Генка Шикерова пусна клипче на AC/DC с песента „Highway to hell” („Път до ада“). Изглежда водещата не съобрази, че се намираме в Страстната седмица…

[caption id="attachment_405777" align="alignleft" width="300"]Генка Шикерова се разгневи на колегата си Генка Шикерова се разгневи на колегата си[/caption]

Косьо на свой ред заяви на разпалената си колежка, че много го кефи. Веднага след това обаче той започна да пуска забавни клипчета с нейно участие. Нервите на Генка Шикерова в един момент не издържаха и тя подчерта, че от началото на предаването Косьо не спира да демонстрира, че я превъзхожда, допълвайки, че по този начин я потиска. Косьо обаче не се почувства виновен и вместо това отговори с нов комплимент към колежката си.

По всичко личи, че нервите на Генка Шикерова са опънати до краен предел и определено има за какво. Припомняме, че неотдавна неизвестно лице (лица) подпали автомобила й. Това е втори такъв инцидент с возило на журналистката, която понастоящем е водеща на сутрешния блок на bTV. На всичкото отгоре и бременността й допринася за нестабилното емоционално състояние, така че определено не й е лесно, коментират нейни колеги.

Междувременно стана ясно, че новото ръководство на bTV продължава с мащабните рокади. От кухнята на медията издават, че се готви невиждана промяна на разпознаваемите лица и водещи на новини и предавания. Така например централната емисия новини, която сме свикнали да ни бъде представяна от Генка Шикерова и Венелин Петков вече ще ни представят Лиляна Боянова и Иван Георгиев. Новата екранна двойка ще замести Шикерова и Петков. Иван Георгиев в момента води късните новини на bTV в 23.30 ч. Двамата обаче по всяка вероятност ще водят централните новинарски емисии на медията само през уикенда. Централната новинарска емисия в делничните дни засега ще водят Юксел Кадриев и Виктория Петрова, пише pik.bg.