Мария Коледа – руската шпионка си пада по провокативните дрехи (Лични снимки)

Мария Коледа – руската шпионка си пада по провокативните дрехи (Лични снимки)
5 (100%) 1 vote

Мария Коледа беше задържана от властите в Украйна по обвинение, че е шпионирала за Русия

Мария Коледа е доста често срещано име в световните медии в последните дни. Коледа беше задържана от властите в Украйна по обвинение, че е руска шпионка. Според информацията от Украйна 22-годишната Мария Коледа е действала като координатор на две мрежи от агенти, действащи в Херсонската област.

Мария Коледа

Мария Коледа

От медията ТСН успяха да намерят снимки на шпионката от ежедневния й живот. От кадрите ясно се вижда, че Мария Коледа си пада по провокативния начин на обличане. Едричката девойка без стеснение позира в ултра къса рокля, която очертава тялото й. В същото време шпионката се интересува от теми като ръкопашен бой, бой с ножове и скачане с парашут. Самата Мария Коледа описва себе си като бунтарка.

Младата руска активистка е завършила специално училище към руското Министерство на извънредните ситуации като е награждавана с четири медала от руската компартия заради активната си дейност. Освен това Мария Коледа е член на Президиума на Руския профсъюз на студентите и е участвала в 14 предизборни кампании.

Освен в провокативни тоалети, шпионката се фука и със снимки, на които е с маскировъчна униформа, както и с оръжия, видяха от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мария Коледа – руската шпионка си пада по провокативните дрехи (Лични снимки)”

  1. Nikolay Petrov

    апр. 17. 2014

    Pone da se kazva Maria Velikden – po-aktualno e,makar che tako va ime rusnatsite nyamat.
    Ama hoholite skriha shaibata na Goebels s propaganda !
    Idioti i blyadovete ,i hoholite !

Добавете коментар