Съдба: Асен Блатечки се събира със съпругата си Катя!

Съдба: Асен Блатечки се събира със съпругата си Катя!
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки и Катерина Горанова отново ще бъдат заедно!

Асен Блатечки и бившата му жена Катерина Горанова се събират отново. Те ще бъдат заедно пак – тази новина гръмна в медиите днес, а злите езици побързаха да изстрелят ехидно: „Голямо чудо беше любовта му към Диляна Попова, няма що!“. Да, но не познаха!

Защото Асен Блатечки и Диляна Попова наистина са лудо влюбени, наистина живеят заедно и наистина чакат първото си общо дете. Съдбата обаче е решила да събере отново Асен Блатечки и Катерина Горанова не под един покрив, а на снимачната площадка заради първия им общ филм „“Люси“. В него и двамата се изявяват като режисьори, а самата лента е динамичен екшън, подобен на „Бързи и яростни“.

Асен Блатечки и Катерина се събират отново

Асен Блатечки и Катерина се събират отново

Не се знае как Асен Блатечки и бившата му благоверна Катерина Горанова ще приемат факта, че са длъжни да стоят един до друг по цели денонощия на снимачната площадка. Нито пък дали бременната Диляна Попова няма да ревнува от старите чувства, които биха могли да се събудят у двамата по време на общото им творчество.

Най-вероятно обаче отношенията между Асен Блатечки и жена му са приключили веднъж завинаги като това, което продължава да ги свързва, е 12-годишната им щерка Катерина. Малката първоначално беше сърдита на татко си, задето ги и изоставил, но вече е проумяла, че където и да живее, Асен Блатечки ще мисли най-много за нея от всичко на света.

А когато се появи и малкото й братче, се очаква четиримата да се превърнат в наистина сговорно семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар