Жената на Дянков се отърва: Разводът вече е факт!

Жената на Дянков се отърва: Разводът вече е факт!
5 (100%) 1 vote

Разводът на Дянков най-сетне е факт, жена му се отърва!

Напълно инкогнито се е парясъл екс финансовия министър от кабинета „Борисов” Симеон Дянков със съпругата си. Разводът е минал много скрито и тихо.Финансист №1 в България е разтрогнал брака с американката и съда е е отсъдил рекордна издръжка за двете му деца. Заради неговия висок доход.

В настоящия момент бившия финансово министър Дянков е ректор на московска висша академия и получава годишна заплата от два милиона долара.

Симеон Дянков вече е официално разведен мъж

Симеон Дянков вече е официално разведен мъж

Имотният мъж не измени на правилото да си зареже жената, когато вече джоба и портфейла му е пълен и да я замени с по-младата й версия. Така е сторил и Симеон Дянков. Той се отдал на ласките на по-младата си асистентка във ведомственото министерство, когато беше министър на финансите. Младата жена се казва Ирина и мълвата носи, че тя ще става майка. А пък ниският Симеон Дянков ще бъде баща за трети поредния път. Дано и следващия път не я смени със следваща по-млада избраница.

Въпреки постовете, които заема българският мъж не изменя на правилото да загърби дългогодишни отношения за нови и млади прелести и очаквания. През май 2012 година Симеон Дянков бе обявен за председател на Надзорния съвет на Европейската банка. През юни същата година Дянков е поканен за член на Консултативния съвет към Световната банка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар