Зуека ипотекира къщата си: Дължи много пари!

Зуека ипотекира къщата си: Дължи много пари!
5 (100%) 1 vote

На Зуека никак не му е леко!

Заем за около четиристотин бона ще трябва да изплаща водещият на „Господари на ефира” Васил Василев – Зуека. Той е теглил огромната сума, тъй като е закупил тузарска къща в шикозното село на вип-персоните Лозен. Селището се намира на около седемнадесет километра от столицата.

Палатът на водещият на култовото предаване „Господари на ефира“ е разположен на площ от двеста квадратни метра, а дворът на ранчото му е ситуиран на територия от над половин декар. Зуека не разполагал с толкова средства в кеш и затова прибягнал до услугите на банка. Къщата е ипотекирана и на тази база му е отпуснат огромния кредит.

Зуека дължи много пари. Дори ипотекира къщата си

Зуека дължи много пари. Дори ипотекира къщата си

В нея след като бяха извършени няколко ремонтни дейности той ще се настанява с бъдещата си изгора варненската режисьорка Анна. Те са заедно от една година и половина и преди да се заселят в новото си имение живееха в апартамента на родителката на Зуека в столичния квартал „Лозенец”. Преди тази дата Васил Василев напусна половинката си Нина Димитрова, с която живяха заедно под един покрив двадесет години. От нея телевизионният водещ има четиринадесет годишна дъщеря.

Зуека остави семейния си апартамент на бившата си половинка и на детето си. С Ника Зуека не се престраши да мине под венчило. 39-годишната Анна и десетина години по-възрастния Василев очакват бебе скоро. Зуека ще става от новата си приятелка баща за втори път.

В публичното пространство по-младата настояща жена на Зуека беше обвинявана, че е съсипала брака му, макар че официално той нямаше такъв. Дълго време дъщерята на актьора и първата му половинка бяха в разклатени отношения. Щерката също не спираше с упреците към баща си. Според осмокласничката той е виновен за разсипаните отношения, както и за разрушеното здраве на родителката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар