Моника Панайотова напуска ГЕРБ, отказа участие в евроизборите

Моника Панайотова напуска ГЕРБ, отказа участие в евроизборите
5 (100%) 1 vote

Моника Панайотова се оттегли от ГЕРБ, направи си отвод за евроизборите

Моника Панайотова, председател на младежкото крило на ГЕРБ изненадващо обяви, че напуска партията. В открито писмо до пресата тя разкри причините за оттеглянето си.

Панайотова обясни, че тъй като е на ключов етап от докторантурата си, няма възможност да се ангажира с евроизборите, а също и с присъствие в Европейския парламент. Тя също така посочи, че е навършила възрастта за членство в младежката организация на партия ГЕРБ и смята, че е време да предаде щафетата, на други, по-млади и перспективни членове на организацията.

Моника Панайотова напуска ГЕРБ

Моника Панайотова напуска ГЕРБ сн. Булфото

С напускането на Моника Панайотова ГЕРБ губи едно от най-позитивните си лица. Въпреки че остава в отбора на Борисов и смята да продължи да помага на организацията в качеството си на експерт, настоящата евродепутатка няма да се ангажира толкова активно с политиката, както досега, съобщава информационна агенция focus-news.net.

Моника Панайотова бе сред най-дейните активисти на ГЕРБ и организира редица програми. Сред тях са закон за младежта, участие в кампании за защита на интересите на български работници и студенти, както и популяризиране на събития и доброволчески инициативи сред младежите и редица други. Панайотова благодари на екипа си и на ръководството на ГЕРБ, и заяви, че ще продължи да бъде в помощ на партията, но вече само в качеството си на експерт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар