Северина, сестрата на Атанаска Георгиева, е категорична, че сестра й не е в състояние да извърши подобно зверство

Атанаска Георгиева не е способна да извърши подобно зверско убийство, категорична е Северина, сестрата на жената, която е обвинена в убийството на малката Александра от Поморие.

[caption id="attachment_405651" align="alignright" width="270"]Северна, сестрата на Атанаска Георгиева, я защити Северна, сестрата на Атанаска Георгиева, я защити[/caption]

Северина използва профила си във Фейсбук, за да се обърне към всички, които скочиха срещу сестра й, в това число и медиите. Сестрата на Атанаска Георгиева дори заяви, че ще съди всички, които са разпространили информацията, че Георгиева е убийца, тъй като това не отговаря на истината. "Сестра ми, която е обвиняема в момента, не е способна да извърши такова нещо", беснее Северина в социалната мрежа.

Интересно обаче защо пропуска да коментира факта, че Атанаска Георгиева беше тази, която си призна за зверството. Сочената за убийца направи пълни самопризнания, разкривайки дори какво я е провокирало да посегне на малката Алекс.

Сестра й обаче явно смята, че показанията й са изтръгнати със сила, коментират запознати. Според Северина журналистите също умишлено заблуждават хората, криейки истината от тях като се опитват да изкарат Атанаска Георгиева убийца, каквато всъщност не била, предават от БЛИЦ.