Светльо Витков избухна срещу "Като две капки вода" заради имитацията на култовото парче "Бате Гойко"

Светльо Витков избухна сериозно срещу журито на "Като две капки вода". Скандалният изпълнител изригна във Фейсбук след като култовата му песен "Бате Гойко" беше изпълнена на сцената на шоуто на Нова телевизия.

[caption id="attachment_405623" align="alignleft" width="298"]Светльо Виктов пак избухна Светльо Виктов пак избухна[/caption]

Изглежда обаче изпълнението на Деян Донков, който трябваше да влезе в образа на Светльо Витков, никак не се е харесало на оригинала. Който използва профила си в социалната мрежа, за да се нахвърли върху част от журито в предаването. Които също не спестиха критиките си както към актьора, така и към самата песен. Първа беше Хилда Казасян, която заяви, че Светльо Витков пее фалшиво и Деян се е справил чудесно с тази част.

Графа обаче далеч не се изрази така деликатно и направо обяви пеенето на оригинала и имитатора му за кошмарно. "Дойде им мигът за отмъщение. Или по-скоро само им дойде", изригна Витков в профила си във Фейсбук. Както знаете, вокалистът на Хиподил е сред най-пиперливите езици в родния шоубизнес, припомнят от ПИК.