Дара Екимова - дъщерята на Дими от група "Сленг", ще се конкурира с другите малки таланти

Дара Екимова ще се включи в надпреварата "Големите надежди" по Нова ТВ. Дъщерята на трагично загиналия вокал на "Сленг" Дими и пиарката Ива, ще излезе на сцената утре вечер, за да покаже на всички, че е наследила таланта от баща си.

[caption id="attachment_405620" align="alignleft" width="300"]Дара Екимова ще се изяви в "Големите надежди" Дара Екимова ще се изяви в "Големите надежди"[/caption]

Малката Дара Екимова вече е пораснала, коментират форумци. 12-годишната госпожица се пробва още миналата година на предварителните кастинги на Х Фактор, където успя да впечатли и журито, и публиката с изпълнението си. Тогава обаче Дара Екимова не беше допусната да продължи нататък в шоуто, заради възрастта си от 11 години.

Любопитното е, че щерката на Дими получава съвет да се насочи музиката от колегата на баща й - Дичо от Д2. Още когато била съвсем малка бившият вокалист на бандата я чува как пее и категорично заявява на майка й, че момичето трябва да бъде записано да учи пеене.

Това обаче далеч не е всичко, с което се занимава Дара Екимова. Госпожицата ходи на курсове по поетично писане, организирани от ЮНЕСКО, както и на школи по актьорско майсторство, по поп и джаз, а също и народни танци, като в същото време тренира тенис и каране на ски, научиха от БЛИЦ.