Първи жертви в Украйна! Поне 4-ма загинаха в Краматорск (Видео)

Първи жертви в Украйна! Поне 4-ма загинаха в Краматорск (Видео)
5 (100%) 1 vote

Краматорск се превърна в истинско бойно поле малко по-рано днес след сблъсък между опълченци и украински военни

Краматорск се превърна в арена на бойни действия малко по-рано днес. Минимум четирима души са загинали, а двама са сериозно ранени след като украинската армия щурмува летището в украинския град. Жертвите са от опълченците, към момента липсват данни какви са загубите сред военните на Украйна, предават от РИА Новости.

Все още не се знае броят на загиналите в Краматорск

Все още не се знае броят на загиналите в Краматорск

Източник от Народната самоотбрана разказва, че боят вече е приключил, а украинските военни са успели да вземат контрола над аерогарата. Въпреки всичко обаче в Краматорск не се очертава спокойна нощ. Местните жители са потеглили към летището като развяват знамена на Русия и Донецката република. Стотиците местни смятат да блокират армията на Украйна на летището. В тълпата разгневени местни има и въоръжени хора.

Друг от опълченците пък е категоричен, че и жертвите, и ранените са много повече от обявеното. Мъжът споделя, че украинците заглушават сигналите, а в щурма са участвали дори наемници от „Блекуотър“, научиха от БЛИЦ.

Действително, бройката на загиналите все още е под въпрос. От радиостанция „Коммерсант FM“ твърдят, че в Краматорск смъртта си са намерили 11 души. МИнистерството на отбраната на Украйна също обяви, че има жертви, без да се ангажира с точната бройка. Един от въртолетите се е разбил след обстрел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Първи жертви в Украйна! Поне 4-ма загинаха в Краматорск (Видео)”

  1. Янукович

    апр. 16. 2014

    Само в Африка и Латинска Америка армиите действат в страната, а това е военно престъпление! Има полиция, вътрешни войски и жандармерия, които са за тази работа…

Добавете коментар