Атанаска Георгиева е заемала поста ръководител на смяна, била саможива, но нормална

Атанаска Георгиева не е била луда, твърдят нейни бивши колеги от ЖП гарата в село Скутаре, където убийцата на малката Александра от Поморие е работила до преди една година. "Потресени сме, не можем да повярваме, че е убила детенце", в шок са служителите.

[caption id="attachment_405614" align="alignright" width="264"]Бивши колеги на Атанаска Георгиева я определят като темерут Бивши колеги на Атанаска Георгиева я определят като темерут[/caption]

Те разкриват, че по време на престоя си при тях Атанаска Георгиева е изглеждала съвсем нормална и не е давала признаци на агресивен и нервен човек. Убийцата била малко саможива и не общувала кой знае колко с колегите си. Другите обаче отдавали това на по-затворен характер. Атанаска Георгиева е заемала поста дежурен ръководител на смяна, когато преди една година е решила да напусне.

Като причина убийцата изтъкнала, че иска да се премести в Поморие при майка си и сестра си, където да се грижи за племенниците си. Колегите на Атанаска Георгиева разказват още, че тя избягвала да говори за собственото си семейство и знаели само, че децата й се намират при мъжа й. Шефът й е категоричен, че никога не е имал оплаквания от нея, тъй като винаги си е вършела съвестно работата и е спазвала правилника за работа.

Преди да напусне, Атанаска Георгиева е прекарала около година като служител на ЖП гарата. Освен колегите й, местните също забелязали, че убийцата избягва да общува с другите. "Беше си темерут", категорични са всички, научиха от БЛИЦ.