Нечувани разкрития за съпруга на изчезналата Стоянка!

Нечувани разкрития за съпруга на изчезналата Стоянка!
5 (100%) 1 vote

Мистерията с изчезналата Стоянка става все по-голяма!

Бившият съпруг на изчезналата карловка Стоянка Дудекова бил луд по млади гаджета. Той изневерявал на половинката си с много по-млади жени от нея, като непрекъснато се хвалел. Имал и материалната възможност да го прави. Семейството притежавало две къщи, три гаража, превърнати в автосервизи, джип БМВ, вила в квартал „Сушица“.

Преди пет месеца Стоянка Дудекова и Веселин Божилов се развели официално, а съвсем наскоро било насрочено и дело за подялба на имуществото. 48-годишната жена била доволна, че след като си разделят собствеността двете им деца, син на 12 години и щерка на 17 години ще имат заедно повече средства за живеене.

Близките на Стоянка все повече се страхуват от развръзката на случая

Близките на Стоянка все повече се страхуват от развръзката на случая

Изчезналата жена работила в общия им магазин за авточасти и имала заплата от 600 лева. Твърдяла, че с тях поддържа домакинството и децата си. Мъжът й обаче не давал и стотинка повече, дори я режел от заплатата.

Това разказва настоящият й приятел Киро Киров. 60-годишният мъж имал връзка с изчезналата Стоянка от 5-ти март. Киров е силно притеснен за своята мистериозно „изпарилата се” преди двадесетина дни приятелка и според него се касае за покушение. Човекът е сирно притеснен и разказва пред БЛИЦ, че в деня на изчезването той събудил по телефона изгората си за работа и двамата си пожелали приятен ден. Киров не усетил нищо притеснително в гласа и държанието й.

За Стоянка екссъпругът й бил безотговорен родител, скитосвал по жени и не се грижил за нищо друго, освен за себе си. Според нейния съпруг обаче Стоянка притежавала тези качества. Тя дори избягала с новия си приятел в Гърция и не се интересувала за децата си. Проверка на разследващите откриха личната карта на жената в дома й. Освен това справка разкрива, че нито Киро, нито Стоянка са напускали страната.

48-годишната Стоянка Дудекова изчезва на 26 март. Рано сутринта тя тръгва за работното си място, но не се появява там. Оттогава карловката е в неизвестност. Полицията работи по версия за отвличане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар