Веселин Тодоров-Германеца иска мъст! Родата на удушвачката Атанаска трепери от страх

Веселин Тодоров-Германеца ще търси мъст за дъщеря си
1

Бащата на убитото момиченце Веселин Тодоров-Германеца ще раздава собствено правосъдие

„За Веселин Тодоров-Германеца разбрах, че е опасен. Предупредена съм, че ще очисти децата ни. Аз моите ги държа далече, синът ми искаше да идва да защитава леля си, но какво ще защити той – само на 16 години е. Скрила съм ги моите” – споделя сестрата на убийцата Атанаска Георгиева – Евгения.
„А за децата на Северина още повече ме е страх” – споделя Евгения за третата си сестра. Всяка една от трите сестри има по две деца – отбелязва „България днес”.
Освен за отмъщението на Веселин Тодоров-Германеца, който вероятно ще иска лична вендета, близки на почерненото семейство смятали да отровят Атанаска в килията с рицин. В Поморие упорито се носи слух за това. Роднините били готови да платят луди пари на надзирателите, за да гътнат омразната убийца зад решетките.

Веселин Тодоров-Германеца
Веселин Тодоров-Германеца ще търси мъст за дъщеря си

Рицинът е много коварна и силна протеинова отрова, съставена от няколко токсични и силно действащи вещества. Може да се набави сравнително лесно на пазара срещу не особено много пари. При нейното действие коварното е, че отровата действа мъчително в продължение на няколко дни, като впоследствие жертвата умира от сърдечна недостатъчност. Действието на рицина е стопроцентово и срещу него няма сигурен антидот.
Веселин Тодоров-Германеца беше съкрушен на погребението на 7-годишната си дъщеря Александра. Бизнесменът практикува лихварство в Поморие и е известен с отмъстителния си нрав.[kkstarratings]

1 коментар
  1. Latinka Katsarova казва

    Много правилно е взел това решение и аз съм за ,след като няма правосъдие в страната ни.Смърт за смърт…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.