Дамбовеца с потресаващи разкрития за случилото му се при акция „Октопод“

Дамбовеца с потресаващи разкрития за случилото му се при акция „Октопод“
5 (100%) 1 vote

Пламен Стоянов-Дамбовеца с потресаващи разкрития за случилото му се при акция „Октопод“

Един от най-големите бизнесмени у нас Пламен Стоянов, по-известен като Дамбовеца, разкрива пред в. „ШОУ“ потресаващи истини за това, което е преживял при спецакцията „Октопод“, при която бе задържан. По думите на жертвата заради тази показна операция, това му е коствало на бизнеса приблизително 240 млн. лв. Поради тази причина той съди България в Страсбург, където иска обезщетение за 85 млв. евро. Със своите адвокати той е написал жалбата си с пропуснатите ползи за бизнеса му върху обем от 100 страници.

Пламен Стоянов Дамбовеца

Един от най-големите бизнесмени у нас Пламен Стоянов- Дамбовеца разкрива потресаващи истини за това, което е преживял при спецакцията „Октопод“

Практиката показва, че той ще получи около половината от тези пари, дори вероятно и малко повече, които разбира се ще бъдат платени от джоба на всеки данъкоплатец. В предишно свое интервю Пламен Стоянов призовава хората да си търсят правата, използвайки възможностите да притискат политиците, които се мислят за безсмъртни. За целта Дамбовеца е платил и 5 хил. евро, за да бъде разгледан случаят му по-краткосрочно. Междувременно от информацията в пресата става ясно, че в деня на арестуването му при акция „Октопод“ той е бил отведен от спецчастите с отворена рана. Бизнесменът разказва, че всичко сякаш е било нагласено като за екшън филм и униформените с качулките само са го изчакали да излезе от дома си и да изкрещят да легне на земята. Според Пламен Стоянов служителите от фирмата му също са изпаднали в истински шок от развоя на събитията с него около зрелищното му арестуване. Закопчан е пред къщата му в Кремиковци, където баретите предварително са я били обградили.

Дамбовеца твърди, че при акция „Октопод“ е бил с отворена рана след операция, но това не е попречило на полицията да действа грубо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Дамбовеца с потресаващи разкрития за случилото му се при акция „Октопод“”

  1. Joro

    апр. 15. 2014

    niama da prosti towa,

    da mu misliat teyi, koito go organiziraha

    losho im se pishe

Добавете коментар