Кандидат-президент на Украйна беше зверски пребит (Видео)

Кандидат-президент на Украйна беше зверски пребит (Видео)
5 (100%) 1 vote

Олег Царев, кандидат-президент на Украйна, е в тежко състояние след жестокия побой

Кандидат-президент на Украйна беше зверски пребит. Олег Царев, настоящ депутат и кандидат за държавен глава, е бил причакан от неизвестни, въоръжени лица след участието си в ТВ предаването „Свобода на словото“. Нападателите все още на са задържани, а Олег Царев е в доста тежко състояние, разкриват медици пред украинската агенция „Униан“.

Олег Царев, кандидат-президент на Украйна, беше зверски пребит

Олег Царев, кандидат-президент на Украйна, беше зверски пребит

Източници, близки до разследването, разкриват, че гумите на колата на пострадалия кандидат-президент на Украйна са били срязани. Същото се е случило и с автомобилите на охраната му. Въпреки сериозните си наранявание обаче Царев е събрал сили, за да направи изявление към медиите и нападателите си.

Депутатът е категоричен, че дори и проявеното спрямо него насилие няма да го откаже да се бори за президентския стол. В официално съобщение на пресцентъра му се казва, че нападението е било именно с цел сплашване и принуда Царев да се оттегли от надпреварата. Украинският народен представител дори се появява в кратко видео, със следи от побой по лицето си, за да благодари на хора от групировката „Десен сектор“, че са го спасили от нападателите, предават от бТВ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар