Преборих се с алкохола и започвам на чисто

Гласувайте за статията

Сама избрах да слой край на алкохола с капките Алкофитал

Преборих алкохолизма с АлкофиталАз сама избрах да пия, за да забравя и мое беше решението да се изолирам от обществото. Започнах да пия заради една баналност – разделих се с предишния ми приятел. Ние бяхме добре заедно, но той започна да се вълнува от други неща, а аз съм модел. Снимам се за удоволствие и обичам готиката. И в интерес на истината това не е някаква поза. Аз си падам по тези неща още от ученичка.

Колкото и да съм арт, обаче, аз разбрах, че нищо хубаво няма да излезе от това и започнах да търся начин да изляза от агонията. В крайна сметка повече от година бях рицарят на печалния образ… Нямаше смисъл. Дистанцията между мен и останалия свят не ми донесе нищо добро.

Докато бях ученичка, аз станах веган. Не успях да откажа алкохола само със силата на волята, затова ми трябваше начин или по-скоро препарат, който да ми помогне в тези усилия. Такъв препарат трябваше да е естествен, да не е тестван върху животни и да е ефективен.

За моя радост открих това, от което имах нужда. Препаратът се казваше Алкофитал и представлява билков извлек от много силни билки, които не само правят така, че да ми създаде непоносимост към алкохола, ами също така имат дълготраен ефект, защото сега, макар да не употребявам капките Алкофитал, на мен ми става лошо ако реша да пия алкохол. Най-много 2-3 глътки и след това започва да ми се гади.

Истината е, че вече си стъпих на краката и реших да поема по нов път, да съм по-различна отпреди и никога, ама никога повече да не си давя мъката в алкохол.

Валерия от София

nbsp;

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар