Любовта на опосума охладняла

Отношенията между продуцента Иван Христов и изгората му Ирина Тенчева, заради която разтури семейството си, претърпяха неочакван обрат.

Оказва се, че напоследък опосумът охладнял към любимата си. По всичко личи, че силните чувства, които избухнаха помежду им преди две години, са останали в миналото, а розовият балон е на път да се спука. Запознати твърдят, че силните им чувства бързо утихнали поради различните им интереси. Истината лъсна по време на гостуването на Ирина Тенчева и Иван Христов в танцувалния формат „Денсинг старс”. Водещата на рубриката „Град на ангели” защити участието на Нели Атанасова в шоуто, което тече в ефира на Нова тв.

[caption id="attachment_405505" align="alignleft" width="300"]Опосумът не понася Ирина Опосумът не понася Ирина[/caption]

Докато Ирина даде всичко от себе си в пламенната защита за приятелката й Нели Атанасова, Иван демонстрира пренебрежение и не взе никакво отношение по темата. Очевидно му бе скучно и през цялото време гледаше футболен мач през телефона си, отбелязва HotArena.net. Столичен вестник пък не пропусна да подчертае, че очевидно различните им интереси ще си кажат тежката дума не след дълго време.

Припомняме, че именно Ирина Тенчева бе тази, заради която бившата съпруга на опосума Иван – Вихра, си тръгна разридана от офиса на предаването. Студиото се оказа тясно за двете му жени. След като дълго време двете се понасяха не без помощта на лицемерието, в крайна сметка Ирина надделя и би шута на Вихра, която официално се превърна в изоставена и отчаяна съпруга. За капак на всичко пък Ирина се превърна в предпочитаната жена, макар мнозина от българките да отправяха остри критики към постъпката й.

Запознати твърдят, че Ирина полагала неимоверни усилия в продължение на месеци, за да подготви уволнението на Вихра, с която били приятелки. В крайна сметка, коварният й план успял. Припомняме, че след уволнението й от „Междинна станция”, Вихра категорично отказваше да отговори на журналистическите въпроси за причината, заявявайки, че не може да коментира и съветвайки заинтересованите да се обърнат към продуцентите.