Нели от "Търси се" се нахвърли остро върху вече бившата си колежка от бТВ

Нели от "Търси се" нападна остро Ани Салич, наричайки я в прав текст "крадла". Причина за гнева на водещата на популярното предаване е новия проект на вече бившия кадър на бТВ. Както знаете, Салич тепърва започва да води собствено предаване в конкурентната Нова ТВ - "Извън новините", което претендира да е авторско.

[caption id="attachment_405486" align="alignleft" width="300"]Нели от "Търси се" нападна Ани Салич Нели от "Търси се" нападна Ани Салич[/caption]

Според Нели от "Търси се" обаче уж оригиналният проект на бившата й колежка всъщност е пълен копи-пейст на нейното "Търси се". Това провокира Нели Хаджийска да публикува остър коментар в профила си в социалната мрежа Фейсбук, насочен срещу Салич.

[caption id="attachment_405487" align="alignright" width="300"]Постът на Нели от "Търси се" Постът на Нели от "Търси се"[/caption]

"Тотално творческо безсилие. "Новото" всъщност е пълен копи-пейст на "Търси се". Зрителят обаче не е глупав и остава верен на оригинала. Няма как да откраднеш чуждия успех и да успееш с него", изригна водещата. Естествено, възмущението й моментално беше подкрепено от цял куп онлайн потребители. Мнението на форумци е, че зрителите действително ще разпознаят имитацията и въобще няма да обърнат внимание на проекта на Ани Салич.

Което на практика би означавало, че новата продукция на бившия кадър на бТВ ще претърпи пълен провал, научиха от БЛИЦ.