Иво Аръков стана част от лека катастрофа в София, все още не е ясно в кого е вината

Иво Аръков се натресе с лъскавото си БМВ в такси. Инцидентът се е случил малко по-рано днес, а негови свидетели са станали доста хора, които мигновено са разпознали актьора. Звездата от "Фамилията" се суетял около луксозното си возило, а очевидци споделят, че предният й номер и малка част от ламарината покрай него, са изкривени.

[caption id="attachment_405480" align="alignleft" width="300"]Иво Аръков предизвика лека катастрофа Иво Аръков предизвика лека катастрофа[/caption]

"Иво Аръков стоеше до колата си и разговаряше с някого по мобилния си телефон", разказват свидетелите. Все още не е ясно какво точно се е случило и кой е предизвикал инцидента. Съдейки по щетите по колите, най-вероятно Иво Аръков не е спазил необходимата дистанция зад таксито и се е натресъл в него, коментират хората.

[caption id="attachment_405481" align="alignright" width="300"]Иво Аръков Иво Аръков[/caption]

Инцидентът се е случил на кръстовището на улица "Раковска" у булевард "Патриарх Евтимий". Заради удара движението на превозните средства беше леко затруднено. Иво Аръков не изглеждаше особено притеснен от случилото се. Шофьорът на таксито също не показваше да е твърде загрижен заради лекия удар, предават от БЛИЦ.