Примамливи оферти по Черноморието: Но само за депутати!

Депутат да си - и днес, и преди, и в бъдеще...
0

Депутат да си в днешно време, нека ти е зле, а?!

Куп тънки оферти примамват народните избраници депутатите към най-скъпарските ни морски курорти през лятото. Фирмите вече са разлепили примамливите предложения до кабинетите в Партийния дом, където се провеждат заседанията на различните комисии.

От обявите се вижда, че за една нощувка в курорт на Слънчев бряг депутатите ще се бръкнат по седемдесет лева за една нощувка, а ако се наеме цял апартамент с четири легла ще им струва на вечер по 130 лева. Цените са много по-ниски в сравнение с останалите хотели в началото на летния сезон, през юни. Срещу тези пари депутатите получават още закуска, безплатен паркинг, високоскоростен Интернет, два шезлонга, чадър, застраховка и данък за туризма. За пълното отпускане след изтощителното им напрежение в парламентарната зала ще се грижат професионални масажисти.

Депутат да си - и днес, и преди, и в бъдеще...
Депутат да си – и днес, и преди, и в бъдеще…

Чрез разлепените съобщения се приканват народните избраници депутатите да избързат и да капарират места, тъй като това трябва да стане най-малко четиридесет дни преди избраната дата за релакс. А тези, които предпочетат да отмарят след тежките заседания и дрязги на политическата сцена трябва да си „закупят” поне седмичен престой на морето.

За тези представители на политическите партии в Парламента, които ще тръгнат към родните шикозни курорти през лятото им се предлагат още куп примамливи забавления в бонус. В базата в Слънчев бряг те ще имат възможност да се насладят на перлена вана и още невероятен подбор от СПА процедури. За активно спортуващите ще се предостави на разположение тенис корт, баскетболни игрища, футболни и волейболни.

Депутати и министри ще могат да си почиват през лятната ваканция доста евтино и в базата на нос Шабла, както и в резиденция „Евксиноград”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.