Това е най-голямото и несбъднато желание на малката Александра!

Това е най-голямото и несбъднато желание на малката Александра!
5 (100%) 1 vote

Малката Александра от цялото си сърчице копнеела да има своя икона на Богородица, пред която да се моли и която да я защитава! Уви, не успя да го получи…

Невероятна, с присъствие, собствена светлина и харизма е била ликвидираната Александра Тодорова. Такава я описва собственичката за детски партита в Бургас Мариана Соколова. Малката бе отвлечена в четвъртък и ден по-късно откриват телцето й у съседката Атанаска Георгиева. Атанаска е задушила 8-годишното дете с найлонова торбичка и е скрила тялото й под леглото си. Тя е направила неуспешен опит за отвличане, а според показанията й стореното е заради отправена обида от страна на малкото момиче към децата на сестра й Северина.

Малката Александра така и не успя да се помоли пред своята икона пазител

Малката Александра така и не успя да се помоли пред своята икона пазител

Александра е от Поморие и е дъщеря на бизнесмена-лихвар Веселин Тодоров. Той е известен още с прозвището Германеца. Семейството има три деца.

Според шефката на фирмата за детски тържества „Смарти парти” малкото момиче е било смайващо и не се побирало в никакви рамки. То само определяло рамките. Александра много обичала гоститe, посрещала ги с радост и умеела да увлича около себе си всички. Било страшно обичливо. Но не с принуда, а с желание от страна на присъстващите. Още на три години печели конкурса за Мини мис България, не само заради красотата си, но и заради харизмата и присъствието, което се запомня.

Първокласничката Александра Тодорова еднакво добре е умеела да се справя с учението и с още куп неща. Тя се е увличала по танци, умеела е да пее. Притежавала е невероятно въображение. В последно време е търсила духовното и е вярвала горещо в Бог. Дори молила майка си да й купи икона на Дева Мария, за да се моли пред нея всяка вечер. Това било голямото й желание – да си има своя икона.

Забележително дете, което е изпълвало помещението със светлина и с едно запомнящо се присъствие. Такава ще я запомни Мариана Соколова. И не само тя, а и всички, които изпратиха малката Александра до последния й дом в чисто бял ковчег.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар