Светлана Галева показа чар с фотосесия в Лондон (Снимка)

Гласувайте за статията

Светлана Галева, дъщерята на дупнишкия бизнесмен Пламен Галев, спря да се крие от медиите

Светлана Галева най-накрая реши да излезе на светло. Дъщерята на дупнишкия бизнесмен Пламен Галев дълго време странеше от медийното внимание заради скандалната слава на баща си.

Светлана Галева в Лондон

Светлана Галева в Лондон

Младото момиче, което учи в Лондон, дори избягваше да ползва профила си във Фейсбук, за да не създава излишен шум около себе си. Изглежда обаче на Светлана Галева й писна да се крие и тя публикува цял куп снимки от небрежна фотосесия в английската столица. Кадърът, който публикуваме, е заснет в Риджънтс парк в Лондон, а на него щерката на единия от братя Галеви демонстрира доста добър външен вид, коментират форумци.

Светлана Галева се е стъкнала с къса черна поличка, кожено яке и високи ботуши. Както знаете, девойката учи в престижен колеж в столицата на Обединеното кралство, където замина още преди скандално известният й баща да изчезне от България и да бъде обявен за международно издирване от Интерпол.

Последно Светлана Галева беше в родината си за коледните празници, научиха от БЛИЦ. Баща й обаче не посмя да рискува и до ден днешен се крие от правосъдието като местонахождението му продължава да е неизвестно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Светлана Галева показа чар с фотосесия в Лондон (Снимка)”

  1. racho

    юни 16. 2014

    oOT CARVUL OBUVKA NESTAVA

Добавете коментар