Джена Джеймисън поиска игричка с Христо Стоичков

Джена пожела Христо Стоичков
0

Горещата актриса иска да се забавлява с Христо Стоичков

Най-популярната актриса във филмите за възрастни – Джена Джеймисън, обяви, че иска да се позабавлява в компанията на Христо Стоичков – пише „България днес”. Тя съобщи това в профила си в социалната мрежа Туитър, който американците предимно използват.
„Хей, непослушно момче, искаш ли да си поиграем?” – пофлиртува с Христо Стоичков дамата. От десетилетия тя се изявява в розовия жанр. Причина за нейната задявка стана грандиозния гаф на Христо Стоичков, който обиколи преди седмици медиите по цял свят. Преди дни футболната легенда сподели в интернет своя снимка от световното първенство през 1994 г. в САЩ. На фотоса той победоносно е вдигнал разперени ръце след гола си срещу германците.

Джена пожела Христо Стоичков
Джена пожела Христо Стоичков

На скрийншота обаче се видя, че Камата е отворил и друг прозорец с популярен сайт за възрастни. С това той си причини вълна от коментари, в които го бъзикат, че си пада по задъханите филми.
Джена Джеймисън използва момента, за да напомни за себе си. Актрисата наскоро чукна 40-те, но все още е смятана за една от най-горещите жени в света. Сега тя открито заяви своите апетити към Христо Стоичков, който има славата на плейбой, който не прощава на красавиците.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.