Убийцата на Александра често проявявала агресия към малчугани, убила момиченцето от злоба

Убийцата на Александра от Поморие не за пръв път проявява агресия към малки деца. Хора от морския град разкриват, че Атанаска Георгиева често тормозела малчуганите, играещи си пред блока като доста често влизала в конфликти с тях без никакъв повод. Жената е убила и малката Алекс от злоба, убедени са хора, запознати със разследването.

[caption id="attachment_405411" align="alignright" width="257"]Убийцата на Александра я удушила от злоба Убийцата на Александра я удушила от злоба[/caption]

Източници от полицията твърдят, че убийцата на Александра е заканила да си отмъсти след като седмица преди трагедията двете се скарали пред входа на блока, в който живеят. 40-годишната жена отправила някаква забележка към детенцето, което обаче й отвърнало, че това не й влиза в работата. Разследващите са категорични, че това е озлобила Атанаска и тя решила да накаже Алекс.

Три дена преди самото злодеяние пък убийцата на Александра се скарала жестоко и с друго дете. В деня на трагедията Георгиева причакала момиченцето пред дома й и нахлузила найлонова торба върху главата й. Още тогава е започнала да го души, като същевременно го е влачила нагоре по стълбите към таванската си стая. Там тя е продължила да души детето и да му нанася удари и ритници.

От полицията отказват да разкрият дали Александра вече е била мъртва по време на зверския побой, предават от БЛИЦ.