Богомил Бонев нападна Волен Сидеров: Помниш ли, че те арестувах за рекет?

Бонев изкара компромат срещу Волен Сидеров
2

Волен Сидеров отнесе гнева на бившия вътрешен министър Богомил Бонев във Фейсбук

Гневни думи отнесе лидерът на Атака Волен Сидеров от ексвътрешния министър от кабинета Костов – Богомил Бонев. Според Бонев Сидеров бил арестуван през 1986 година.
Ето ги и дословно думите на Богомил Бонев за Волен Сидеров на страницата му във Фейсбук:
„Сидеров, ти помниш ли книжарницата на Магурата през 1986 г.? Помниш ли, че те арестувах с белязани пари за рекет и откраднати фотообективи, бе?! И делото отиде по подсъдност за изнудването в Трето РПУ. Но някой от ДС пое случая. И „случайно” се размина без дело.

Бонев изкара компромат срещу Волен Сидеров
Бонев изкара компромат срещу Волен Сидеров

Време беше да ти припомня. Като отчитам, че си прав за последните външнополитически позиции, не считам, че си годен да си годен… Време ти е да слизаш от тази стълбица. Като останалите недоразумения. Боко, Цвъко и нахалните номинации на ДПС. И лично ще участвам във всяко антифашистко движение. Особено, където ти си мюре – пише Богомил Бонев.
Бегла справка в Уикипедия сочи, че през 1986 г. Бонев е бил инспектор в Народната милиция. По същото време Волен Сидеров работи като фотограф в Националния музей за литература в София. Едва през 1989 г. той влиза реално в политиката, като става член на „Екогласност”.

Ето и факсимиле на написаното от Бонев в социалната мрежа.

[kkstarratings]

Bogomil_Bonev_13

2 коментара
  1. Erhi SH казва

    INA4E MNOGO MU ZNAE USTI4KATA NA DOLNIAT VOLEN …

  2. Мирчо казва

    Волене, било, каквото било в младостта, особено, когато като провинциалист трябва да станеш софиянец- но да си лев ташак на мутра-убиец, когато идвахме от всички краища на страната, заради патриотичните лозунги и борбеността ти, е НЕДОСТОЙНО!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.