Дичо пее пред Петър Стоянов – Сумиста в затвора!

Дичо пее пред Петър Стоянов – Сумиста в затвора!
5 (100%) 2 votes

Петър Стоянов – Сумиста се накефи с изпълнението на Дичо!

Българският поп изпълнител Дичо Тодоров, по-известен само като Дичо, изнесе концерт на пандизчите. Той бе поканен да забавлява лишените от свобода от управата на Варненския затвор. Изпълнителят Дичо и неговата група VOXX успяха да развеселят затворниците и няколко пъти те бяха извикани от тях на бис. Сред затворниците българският поп певец успял да различи фигурата на Петър Стоянов-Сумиста. Последният е смятан за боса на бандата „Килърите” и е получил до живот зад решетките.

По-късно собственика на култовото заведение в крайморския град Синеморец „ Синьо лято” е разпознал и още няколко знакови фигури от подземния свят. Тези, които били осъдени до края на дните си зад решетките се охранявали изключително строго от пазачите, но останалите с по-тежки присъди дори помагали на певеца и неговите музиканти да разположат техниката.

Сумиста стана фен на Дичо

Сумиста стана фен на Дичо

Бившият член на група D-2 останал безкрайно впечатлен от визитата си в затвора. По-късно той разправял, че е добра профилактика тинейджърите да бъдат допускани, за да разгледат помещенията на затвора като атракция и мястото, където живеят осъдените. Според него това ще има силен ефект върху тяхното бъдещо развитие.Защото, разглеждайки килиите и престъпниците, те вече ще си имат едно наум как да реагират в бъдеще, какво да правят, за да не попаднат през съществуването си зад решетките. И ще са по-отговорни за действията си.

Според музиканта затвора е изключително неприятно място. Където никой не трябва да попада през живота си. Иначе за срещата със затворниците той бил повече от доволен. Представленията е извикало ураган от емоции у неговата публика. Особено били силни те при появата на няколко танцуващи момичета. След репертоара на него и групата му, много от затворниците пожелали дори да ги докоснат.

Дичо и неговата формация са поканени да гостуват отново на лишените от свобода във Варненския затвор по време на Коледните празници. Музикантът получил първата си визита след щателно проучване от управата сред пандизчиите кой музикант искат да им пее. Желанието на затворниците било за Дичо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Дичо пее пред Петър Стоянов – Сумиста в затвора!”

  1. GAUDI

    апр. 16. 2014

    дичо ти откри топлата вода.хлапетата не само трябва да посещават затвора ами и моргите,да чистят след аутопсии и да гледат,къде се,,отива,,след употреба на наркотици и алкохол-заедно-но това дичо го знае много добре-нали дичо.тази програма отдавне е в канада и др.има напредък.

Добавете коментар