Страшно разкритие за семейството на малката Александра!

Страшно разкритие за семейството на малката Александра!
4.33 (86.67%) 3 votes

Страшното разкритие за прокобата гръмна часове преди погребението на Александра!

Черна прокоба тегне над семейството на ликвидираното по жесток начин момиченце Александра Тодорова. То бе първоначално отвлечено от детската площадка пред дома им в Поморие, квартал „Свобода”. Впоследствие е убито от съседката Атанаска Тодорова, която живеела под наем в таванска стая в същата кооперация.

Детето Александра е дъщеря на бизнесмена-лихвар Веселин Тодоров.

Това е четвъртото поред нещастие в семейството на лихваря. Неговата съпруга Ивалина претърпяла тежка операция и била с катетър. Трудно се възстановявала. Преди това в катастрофа загинал нейния баща. После си отишла майка й от тумор. Третият починал в семейството й е баба й, към която майката на Александра била особено привързана. Четвъртата загуба за семейството била особено жестока – нелепо си отива и нейната дъщеря Александра.

Черна прокоба тегне над семейството на малката Александра от години

Черна прокоба тегне над семейството на малката Александра от години

Александра изчезнала на 10 април, след като се прибирало от училището. Школото се намирало на половин час от дома им в Поморие. Момиченцето било много отговорно, съзнателно, надхвърлило далеч способностите на връстниците си. То имало джиесем и се прибирало само, без бодигардове. Малкото била хубавица и печелила няколко пъти първо място в конкурси за красота.

Малката Александра била открита под леглото на Атанаска Георгиева, удушена с найлон. Причините за зверството все още се изясняват. Разпитани са и други две жени, свързани с Атанаска. Нейната майка Светлана и сестра й от друг брак на родителката им Северина. Последната е брачна половинка на собственика на хотела „ Лагун” в крайморския град Веселин Тошев. Те обаче са били освободени по-късно.

Най-вероятно малката Александра е отвлечена за откуп. Същият ден на майка й Ивалина са се обадили, а по-късно е получила и съобщение по телефона. Не се е стигнало до преговори и фиксиране на конкретна сума.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар