Атанаска Георгиева е направила пълни самопризнания, задушила детето в пристъп на гняв

Атанаска Георгиева е направила пълни самопризнания за убийството на малката Александра от Поморие. Жената е признала, че е задушила 8-годишното момиченце, а срещу нея вече са повдигнати обвинения в предумишлено убийство.

[caption id="attachment_405361" align="alignleft" width="300"]Атанаска Георгиева е признала за убийството на Александра Атанаска Георгиева е признала за убийството на Александра[/caption]

Според разказа на Атанаска Георгиева тя е нахлузила на главата на Александра найлонова торбичка в пристъп на гняв, което е довело до смъртта на детето. Зад убийството стоят лични и битови мотиви, разкри главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Момиченцето е отишло самичко в таванската стая на Георгиева, както го е правило много пъти преди фаталния ден. Докато си говорели обаче Атанаска Георгиева се ядосала и нахлузила ба главата на Александра найлонова торба.

Разследващите засега отказват да коментират какво е вбесило до такава степен жената, че да посегне на живота на детето. Осъзнала деянието си, убийцата се опитва да инсценира отвличане, за да избегне подозренията. Ораните на реда обаче се усетили и претърсили и таванската й стая, където открили телцето на Александра под леглото на убийцата й.

Атанаска Георгиева е сестра на съпругата на бащата на жертвата, предават от бТВ.