Волен Сидеров напълно одобрява анексирането на Крим като част от Русия

Волен Сидеров взриви с изказване. Лидерът на Атака заяви, че Русия е създадена от българи и е "дъщерно образувание" на страната ни. Изказването на националиста дойде по повод въпрос относно ситуацията в Украйна и по-конкретно кризата в Крим.

[caption id="attachment_405341" align="alignleft" width="300"]Волен Сидеров пак втрещи с изказване Волен Сидеров пак втрещи с изказване[/caption]

Според Волен Сидеров Крим от край време си е руска територията и съответно анексирането му от страна на Русия не нарушава никакви международни закони. Изказването си лидерът на Атака направи в студиото на предаването на бТВ "120 минути". Гостуването му беше повече от любопитно, предвид факта, че водещият на продукцията Светослав Иванов припомни на Волен Сидеров, че преди известно време е счупил дръжка в изблик на бяс в студиото.

Това не се хареса особено на националиста и той за пореден път заяви, че медиите са тези, които се опитват да изкарат образа му като на хулиган. Волен Сидеров не вижда нищо лошо и в думите си "Проклети да сте", които отправи по адрес на представителите на медиите. "Това не е повод да ми се обиждате", заяви Сидеров. И допълни, че журналистите са по-важно дори и от политиците, тъй като влизат в дома на всеки един човек, предават от ПИК.