Карта на Европа, създадена от българин, пощури руснаците

Карта на Европа, създадена от българин, пощури руснаците
5 (100%) 2 votes

Карта на Европа отбелязва смешните предубеждения и първите асоциации на братушките спрямо останалите на континета

Карта на Европа, която показва как я виждат от необятната руска шир, е дело на българин и вече е хит в мрежата.

Атрактивното описание на държавите по първа асоциация и обикновени предубеждения е част от новоиздадената книга Янко Цветков. Българинът живее във Великобритания.

Макар книгата да се отнася за всички и да се казва „Атлас на стереотипите и предразсъдъците“, най-бурно реагираха спрямо написаното в нея руснаците. Предвид деликатната ситуация, в която постави държавата си Путин в международен план, поданиците на некоронования император са особено чувствителни към това как ги възприема останалия свят.
rusia
И понеже „ударът” идва от брат-славянин, неговата карта на Европа в момента се разпространява бясно във Фейсбук. Едни се смеят от сърце, други се ядосват, а трети мъдро казват, че коментарите са за средностатистическия мужик, който живее извън Москва.

В общи линии, според така направената карта на Европа, България за руснака се асоциира предимно с Ванга. Никакви морски гларуси, никакви нагли сервитьори, соц сантименти или вечна дружба „векове за векове”.

Останалата част на Стария континент се дели на различни бивши (или бъдещи) части на Светата Рус. Може да видите къде са живели и работили видни руснаци, къде и какво пазаруват най-много палавите рускини. Къде според сатиричната карта на Европа е столицата на футбола и къде мужикът може да намери най-разнообразни забавления.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар