Генка Шикерова е доказан авто-карък: И трактор й газил кола

Гласувайте за статията

Генка Шикерова е жертва на вендета по лична причина, твърдят експертите

Генка Шикерова май трябва да се откаже да кара автомобили, защото никак не й спори с тях!

Бременната водеща преживя истинска травма, когато разбра, че нейна кола е изпепелена за втори път. Оказа се, че това е инцидент №3 за автомобилите й и всеки път тя е на прилично разстояние от автомобила си.

Генка Шикерова дори не издържа и се разплака в ефир при последния удар по спокойствието на семейството й. Но в цялата страховита поредица, оказа се, има и хумористичен елемент.

Първата й собствена кола също е пострадала, но нея я е мачкал…трактор! Трагикомичната случка се е разиграла някъде преди три години, когато журналистката се е прибрала да си почине при мама и тате в Панагюрище.

Водещата паркирала пред родния си дом, но късно през нощта преминал тракторист, който смазал непоправимо ламарините. Виновникът се заклел, че всичко станало случайно и по невнимание.

За другите два инцидента държавата говори дълго време – първият беше от миналата година на 16 септември. Тогава колата й стана на пепел на броени метри от Първо РПУ.

Третият инцидент е от миналата седмица. Той не се води на Генка Шикерова по документи. Бившата вече шефка на “Новините” Люба Ризова й даде служебен автомобил като компенсация за тревогата след първия палеж.

Миналата година до запалената кола имаше провокативен надпис: “Смърт за червените к…и”. Нападателят този път си е спестил посланията. Генка Шикерова вече не се самозаблуждавала, че е жертва на недоразумение. Дори предполага кое е поръчителят, но няма доказателства.

Полицаите не са категорични и не казват какви мотиви би могъл да има подпалвача. Застрахователите обаче имат конкретни съмнения: подобен удар е почти винаги е заради лични неуредици. „Кола се пали или за голямо провинение или за сплашване”, споделят експертите.

Те са категорични, че медийната компания ще получи обезщетение в пълен размер, макар Генка Шекерова да е извършила при паркирането.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар