Депутатът Методи Костадинов пътува гратис и заплашва контролата

Гласувайте за статията

Методи Костадинов не само пести от билетчета, но и ползва депутатската си карта за безплатни услуги

Методи Костадинов от парламентарната група на БСП счупи нагломера и се конкурира с колегата Куюмджиев.

Червеният депутат е хванат в крачка от контролата в столичното метро. На човечеца май не му стига заплатата на народен представител и спестил пари от билетче за столичното метро.

Издънката станала в сряда следобед и всичко можеше да се размине мирно и тихо на цената на една глоба, ако Методи Костадинов не беше си повярвал, че е богоизбран. Вместо да си плати послушно, гратисчията демонстрирал с депутатската си карта израза „Ти знаеш ли кой съм аз, бе?!”. Заплашил не само контрольорите, но и полицията, разказват от Нова телевизия.

Методи Костадинов освен, че е на достолепните 65 години, преподава и в Софийския университет. Двете му заплати обаче са толкова мизерни по негова преценка, защото инцидентът в софийското метро не е първият.

Вече му се е разминавала глобата, а и сега не се знае дали ще бъде наказан. Проблемът бил, че при толкова бюрократи, процедурата по документирането на постъпката му била много тромава.

Методи Теохаров Костадинов

Методи Теохаров Костадинов

Методи Костадинов „мина в нелегалност” и медиите не могат да го открият. Официалното обяснение е, че е твърде зает.

От БСП изглежда имат сериозен проблем с депутатите си. Или по-скоро – цялото народно събрание. Първо хората на „Атака” се прочуха и зад граница с приключенията си. В листата на ДПС има хора, които разчитат страшно много на депутатския имунитет, за да ги опази от ударите на закона. Преди дни пък червеният Явор Куюмджиев се затръшка пред КАТ, че няма да плаща глоба за превишена скорост и получи Златен скункс.

Вижте подробности около случая с гратисчията Методи Костадинов във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар