Коалиция ГЕРБ-ДПС е напълно реална и ще се случи в рамките на този парламент, убеден е Николай Бареков

Коалиция ГЕРБ-ДПС е съвсем реална и може да се случи още в рамките на този парламент. Бомбата хвърли лидерът на България без цензура Николай Бареков в интервю за радио "Фокус". Според журналиста лидерите на двете уж опозиционни партии - Бойко Борисов и Лютви Местан имат договорки помежду си, които се случват зад гърба на Сергей Станишев и неговите хора от Коалиция за България.

[caption id="attachment_405290" align="alignleft" width="300"]Готви ли се коалиция ГЕРБ-ДПС? Готви ли се коалиция ГЕРБ-ДПС?[/caption]

Николай Бареков разкри, че е разбрал от телефонен разговор с депутат от ГЕРБ за подготвянето на коалиция ГЕРБ-ДПС. Бившият изпълнителен директор на ТВ7 обаче не пожела да назове името на източника си, за да не го дискредитира. Разговорът между Бареков и човекът на ГЕРБ се е състоял тази сутрин, когато журналистът е бил помолен да повлияе на вота на двамата независими депутата в залата - Светлин Йовчев и Румен Танчев, които, както знаете, подкрепят България без цензура.

Анонимният "гербер" твърди още, че Бойко Борисов е обещал на Лютви Местан, че партията му ще подкрепи исканията на ДПС за промени в бюлетините за изборите, както се и случи.

Това обаче далеч не е всичко. В момента вървят преговори за коалиция ГЕРБ-ДПС, които се случват зад гърба на лидера на управляващата партия Сергей Станишев, категоричен е Николай Бареков, предават от БЛИЦ.