На нож: Николета и Златките ще се избият за 10 000 лева!

Николета и Златките явно са я закъсали за някой лев
0

Конкурсът отново ще бъде гарниран с невероятен скандал за 10 000 лева! И все същите имена са замесени!

2 000 лева броили Златките и Николета Лозанова за да бъдат коронясани в конкурса за оценка на женски форми. Наградният фонд за фаворитката бил десет бона и родните красавици се надцаквали коя да го грабне. Златка Райкова отчаяно драпала за участие в една от секциите на изданието за най-скандална моделка. Но тя не била поканена и русокоската изпадала в бяс. Трите красавици ще се състезават още с куп нашумели имена в този бранш.

Сред кандидатките за слава били имената на Ирен Онтева и Меги Николова. До топмоделите се нареждали поп фолк дивите Лияна и Джорджия. Алина Дуарте, една от водещите на „Сблъсък”, също ще мери женски форми с останалите. Русото изкушение ще се състезава и с Габриела Радославова и Джулиана Гани. В надпреварата ще пръска красота и небезизвестната Барби от Несебър – Ивелина Прунова.

Николета и Златките явно са я закъсали за някой лев
Николета и Златките явно са я закъсали за някой лев

Красавицата е лице на протеста на жителите на стария град срещу желанието на държавата да събори незаконните постройки към къщите. Има различни участия в подобни като този формат издания. 27-годишната хубавица беше и „кандидат-булка” в шоуто „Милионер търси съпруга”, където Христо Сираков или „Ицо Стоте манекенки” си избираше благоверна.

В шоуто ще видим още танцьорката Гери Аролска и моделът, превърнал се в лице на Националната електрическа компания Елена Бончева. Същата нашумя с няколко горещи фотосесии за мъжки списания. Моделката живя няколко години в Бургас, но е родена в Каспичан. Любимката на няколко мастити бизнесмени докара до лудост своите колежки от НЕК-а. Не е официално потвърдено обаче дали Бончева е приела предложението за участие.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.