Плевнелиев запали нета със сензационно селфи

Гласувайте за статията

Плевнелиев последва примера на колегата Обама и рискува да се набърка в сериозен скандал като него

Плевнелиев днес е истинска сензация в нета и то само защото е част от убийственото селфи „Стара планина”.

Държавният глава пак сам се набута в устата на вълците като се подведе по акъла на Соломон Паси. Ултрамодерният ни, явно, държавен глава разчупи церемонията по поредното награждаване с най-висшето държавно отличие.

Това, че не действа по протокол след като окичи генералния секретар на НАТО с орден „Стара планина“ не е чак такъв грях. В крайна сметка атакистите отвън дебнат Андерс Фог Расмусен да му връчат тиквен медал и обстановката е била достатъчно напрегната.

За да я разчупи, един от официалните гости на церемонията – Соломон Паси, роди брилянтна мисъл. Почетният президент на Атлантическия клуб у нас покани носителя на ордена Расмусен и Плевнелиев да си направят селфи, което не пропусна да публикува в Туитър.

Снимката отдавна обиколи социалната мрежа и вече се радва на свръх успех и във Фейсбук. Там „селфи „Стара планина” е обявено за Снимката на седмицата като някои от коментарите са доста пиперливи.

Кой ще каже "Селфиииии"?!

Кой ще каже „Селфиииии“?!

Преди няколко месеца сам Обама си позволи подобно своеволие барабар с Дейвид Камерън и колежката му от Дания – Хеле Торнинг-Шмит. Тримата бяха разкъсани от медиите, защото се забавляваха със селфита, докато течеше траурната церемония в памет на Нелсън Мандела.

Снимки по протокол

Снимки по протокол

plevneliev ram (Small)
Е, този път никой не изпраща велик лидер на последния му път…ако не вземем предвид, че мандата на Расмусен като генерален секретар на НАТО скоро приключва. А от нас се изисква категорична позиция чия страна ще вземем по отношение на Русия, Украйна и Крим.

И просто култови снимки

И просто култови снимки

plevneliev selfi (Small)
Палавото селфи „Стара планина” ще даде допълнителен плам в критиките на управляващите към Плевнелиев и амбициозните „крепители” на правителството, които искат да го свалят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар