Юлияна Плевнелиева пак сгази лука – „арестуваха“ й колата (СНИМКА)

Юлияна Плевнелиева пак сгази лука – „арестуваха“ й колата (СНИМКА)
4.67 (93.33%) 3 votes

Юлияна Плевнелиева се показа за пореден път като Първа дама-хулиганка, но и поне тихо си плати глобата

Юлияна Плевнелиева излезе, без да иска от нелегалност, защото се оказа небрежна шофьорка.

Първата дама, която изуми не само родината си, но и света, с отказа да е такава, пак попадна в центъра на вниманието. Този път привлече интереса не просто на електората и папараците, а и на служителите на реда.

Чепатата съпруга на президента се оказа в ситуацията на много небрежни при спазването на правилата за паркиране. Половинката на държавния глава просто не пуснала SMS, за да използва посочената за целта Зона.

За да санкционират небрежната дама, служителите на Центъра за градска мобилност я наказаха със скоба на автомобила, разказват от вестник „България днес“.

Юлияна Плевнелиева разбра, че е сгафила едва когато приключи работния й ден. Виновницата обаче послушно звънна на службата и без да създава допълнително проблеми си плати глобата. Скобата й беше свалена, а тя се прибра безпрепятствено при мъжете си.

Юлияна Плевнелиева чинно следва заканата си да запази неприкосновен личния си живот и независимостта си, въпреки че заради това президентът беше критикуван много от медиите и обществото. Не я видяхме нито на клетвата му, нито на важни събития в държавата.

Президентшата рядко си позволява да се изказва по социални мрежи или да предизвиква внимание на публични мероприятия, но всяка нейна проява предизвиква дълги коментари.

Заради един пикантен поздрав за Нова година отнесе куп шегички и стана героиня на много вицове „за възрастни”. През миналото лято пък папараци я уловиха как скандира в протестите на „ДАНСwithme”. Една скоба за нерегламентирано паркиране няма да стресне Юлияна Плевнелиева, но враговете на мъжа й виждат метафора и в това, и в графитите по стените.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар