Гълъбин Боевски избягва да се показва сред хора след като беше освободен от затвора в Бразилия

Гълъбин Боевски се е покрил от хорските очи след като беше освободен от затвора в Бразилия. Щангистът излиза от дома си рано сутрин, за да отиде в спортната си зала на националния стадион, от където не излиза чак до вечерта. Негови близки издадоха, че олимпийският ни шампион не иска да се показва сред хората, тъй като няма желание да става обект на още повече клюки.

[caption id="attachment_405225" align="alignleft" width="300"]Гълъбин Боевски избягва да се показва пред хора Гълъбин Боевски избягва да се показва пред хора[/caption]

Гълъбин Боевски е успял да задържи контрола над фитнес залата си, която вече е със сменено име. Преди центърът се казваше "Боевски 2000", но след скандала покрай наркотиците и задържането му в затвор в Бразилия, спортистът реши, че е по-удачно да се спре на неутралното "Стадион". Не така стоят нещата с другата му зала обаче.

Гълъбин Боевски беше собственик и на спортен център в един от столичните молове. Докато беше в затвора заради опита за трафик на 9 килограма кокаин, съдружничката му Милена Боева успя да обезсили акциите му и на практика да му открадне фитнес залата, научиха от БЛИЦ.

Запознати издават пък, че откакто се е върнал от затвора, Гълъбин Боевски е по-тих от водата и се старае изобщо да не се набива на очи.