Крепят Ивайла Бакалова до финала на “Къртицата”

Ивайла Бакалова е сред сигурните финалисти в "Къртицата"
0

Миската Ивайла Бакарова отряза мераците на ММА боеца Георги

Мис България 2001 Ивайла Бакалова е един от сигурните финалисти в този сезон на риалитито „Къртицата” – твърди „Уикенд”. Още от началото на шоуто над моделката е спуснат чадър от страна на продуцентите, които кроят всякакви сценарии тя да не напусне Базата в никакъв случай. По същата причина единствено на миската сценаристите не й вадят кирливите ризи, за разлика от нейните конкуренти, които вече бяха изтипосани в най-лошата им светлина.

Ивайла Бакалова
Ивайла Бакалова е сред сигурните финалисти в „Къртицата“

Причината за сериозните протекции над Ивайла Бакалова не е тайна за никого от съквартирантите в „Къртицата”. Тайната на миската бе издадена отново от голямата уста в шоуто – Емил Каменов. Охранителят на звездите, който пръв би камбаната, че Бориса Тютюнджиева е ВИП компаньонка, и този път не успя да устиска с разкритията си. След като вдигна скандал с твърдението си, че Бориса е била интимна със Силвестър Сталоун, Емил намекна, че и Бакалова е не по-зле придружена в живота, но спря дотук. Миската видимо настръхна при споменаване на нейните контакти и с това още веднъж издаде, че няма право да ги разкрива.
Ивайла Бакалова не е сама в живота извън шоуто. Това е и причината тя да секне още в зародиш мераците на ММА боеца Георги, който не скри, че си пада по нея.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.